FAQ

Producten

Ik koop geen kat in de zak. Waar zijn jullie MANIKO nagellakstrips van gemaakt?

Meisje, we hebben je! We behandelen de ingrediënten van onze producten in volledige transparantie. Daarom vind je op elke productpagina een uitgebreide lijst en uitleg van alle ingrediënten die onze producten bevatten. Klik gewoon op het tabblad ingrediënten.

Geen enkel dier zal door mij worden opgegeten of gedragen. Zijn jullie MANIKO nagellakstrips vegan?

Elke vrouw zou met onze producten een perfecte manicure moeten kunnen rocken – zonder uitzondering! Daarom zijn onze nagellakstrips en alle aanverwante producten vegan.

Ik geef om het welzijn van alle dieren. Worden jullie MANIKO nagellakstrips dierproefvrij geproduceerd?

We huilden een rivier terwijl we naar Bambi keken als een kind. Wees er dus zeker van: er worden geen dieren geschaad bij de productie van onze producten!

Duurzaamheid vind ik erg belangrijk! Hoe vaak kan ik een MANIKO nagellakstripset gebruiken?

Dissipatie is zo oncool! Daarom bevat een MANIKO-set 18 UV-strips, waarmee je 1-2 volledige manicures kunt ondergaan. Afhankelijk van je nagellengte kun je één nagellakstrip gebruiken voor twee nagels als je deze doormidden knipt met een nagelschaartje.

Ik doe geen One Nail Stands! Hoe lang kan ik de MANIKO nagellakstrips na openen bewaren?

Jullie hebben een geweldige tijd gehad en zijn elkaar daarna uit het oog verloren? Gelukkig zijn onze nagellakstrips niet wrokkig! Na opening is een MANIKO set tot 6 maanden houdbaar. Zorg ervoor dat je je nagellakstrips in een luchtdichte verpakking of in onze MANIKO-tas bewaart. Net als conventionele vloeibare nagellak kunnen ook onze nagellakstrips uitdrogen.

Vertraging! De kleur die ik ontving zag er anders uit in uw winkel. Hoe kan dat zijn?

Je hebt uitgekeken naar een verleidelijk rood en bent nu een beetje teleurgesteld omdat de kleur iets gedempter is dan verwacht. Helaas gebeurt dat...! Wist je dat de kleuren die op het scherm worden weergegeven lichte kleuren zijn en kunnen afwijken van de originele kleuren, ofwel de carrosseriekleuren, afhankelijk van de instelling en helderheid van je scherm? Dit betekent dat schermkleuren de werkelijke kleur niet kunnen doorgeven en niet bindend zijn.

Maar maak je geen zorgen! Klik op de kleur van uw keuze in de winkel. Daar vind je een galerij met verschillende foto's, waaronder foto's van het ontwerp dat door ons model wordt gedragen. Hopelijk helpt dit je om een ​​beter idee te krijgen van je volgende favoriete kleur!


Aanbrengen & verwijderen

Dit ziet er allemaal best aardig uit. Maar hoe gebruik ik jullie MANIKO-producten correct?

We hebben je gedekt, meid! Alles wat je moet weten om je nagellakstrips correct aan te brengen vind je op onze applicatiepagina. Daar vindt u een video die u door de toepassing leidt en gedetailleerde stapsgewijze instructies.

Mijn nagels zijn zo kort dat het lijkt alsof mijn nagels een vleesmuts dragen. Kan ik jullie nagellakstrips gebruiken op hele korte nagels?

Kop op, schat! Niet elke vrouw hoeft lange klauwen te laten groeien om mooie handen te hebben. Kort of lang - wij houden van elke nagellengte!

Voor een optimaal gebruik dienen je nagels echter minimaal 2 mm uit het nagelbed gegroeid te zijn zodat je met de vijl horizontaal op of onder je nagelrand kunt komen en vijlen. Hierdoor vijl je je nagellakstrips netjes en gemakkelijk af zonder ze te beschadigen. En onze nagellakstrips zijn veel te mooi om lelijke randjes van het vijlen te hebben, toch?!

Laten we eerlijk zijn, heb ik je top- en basecoats wel nodig, of niet?! Kan ik ook een top- of basecoat van een ander merk gebruiken?

Als je lelijke blaarvorming en verzachting van je strepen wilt voorkomen, moet je zeker onze Base en Top Coat gebruiken. Het was tenslotte niet voor niets dat onze schattige en slimme productontwikkelaars Chris en Brad zo lang in het laboratorium zaten en werkten aan de perfecte formulering voor onze coatings.

Onze Base Coat heeft een zeer dunne, bijna waterige consistentie, om lelijke luchtbellen onder je nagellakstrips te voorkomen door binnen enkele seconden te drogen. Onze Top Coat daarentegen is wat rijker van structuur om een ​​snelle uitharding, perfecte bescherming en langdurige glans van je favoriete kleuren te garanderen.

We hadden zo'n geweldige, onvergetelijke tijd - maar nu moeten we uit elkaar gaan. Hoe kan ik jullie MANIKO nagellakstrips verwijderen?

Vaarwel mijn geliefde! Afscheid nemen is altijd zwaar. Gelukkig gaat dat snel en pijnloos met onze MANIKO nagellakremover. Alle belangrijke tips om je nagellakstrips weer te verwijderen lees je onderaan onze applicatiepagina.


Bestelling & verzending

Ik ben dol op kortingsbonnen! Waar kan ik een voucher, kortings- of promotiecode inwisselen op jullie website?

Ja, we zijn er geweest. Er gaat niets boven een goede kortingscode om het hart sneller te doen slaan OF sneller te slaan. Op onze Check Out-pagina vindt u een veld onder uw besteloverzicht waarin u uw voucher of kortingscode kunt invoeren.

Oh, ik ben altijd zo ongeduldig. Wat is uw levertijd?

Wachten is klote! We snappen het, meid. We doen ons best om je bestellingen zo snel mogelijk bij je te krijgen. Alle informatie over de levertijden vind je hier https://www.maniko-nails.eu/pages/shipping-returns

Ik ben geen stalker, maar kan ik mijn pakket volgen met een trackingnummer?

Ik bedoel, wordt niet elke vrouw haar eigen FBI-agent als ze wanhopig op een pakket wacht? We kennen het gevoel, dus je e-mail met de verzendbevestiging bevat een trackingnummer waarmee je je pakket gemakkelijk kunt volgen.

Ik ben een shopaholic! Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Komt bekend voor: Aan het einde van het geld is er nog zoveel maand over. Gelukkig bieden wij voor iedere shopping queen de juiste betaalmogelijkheid.

Direct betalen? Wij accepteren PayPal, creditcard voor directe bankoverschrijving.


Retourneren & ruilen

Helaas ben ik niet zo tevreden over de producten. Met wie kan ik contact opnemen?

We bieden je een 100% geluksgarantie voor 45 dagen na levering. Neem dan contact met ons op via e-mail op team@maniko-nails.eu .

Oeps, ik heb een verkeerde bestelling geplaatst. Kan ik het nog wijzigen of annuleren?

Opwinding kan uw beoordelingsvermogen vertroebelen. Als iemand dat kan begrijpen, zijn wij het!

Neem dan contact met ons op via e-mail op team@maniko-nails.eu zodat we de status van je bestelling kunnen controleren en of het nog mogelijk is om deze te annuleren.

Als je bestelling niet meer kan worden geannuleerd, wacht dan tot het pakket is aangekomen en je het verkeerde artikel kosteloos aan ons kunt retourneren.

Oh nee! Helaas heb ik het verkeerde/een defect artikel ontvangen. Wat kan ik doen?

We waren misschien te veel afgeleid door onze perfecte nagels toen we aan het inpakken waren. Het spijt ons echt heel erg. Stuur ons gerust een mailtje op team@maniko-nails.eu en we zorgen direct voor een snelle omruiling.

Laten we eerlijk zijn, jongens: wat kost het mij om een ​​artikel te retourneren?

Extra kosten zijn zo uit... ugh! De retourzending van onze MANIKO-producten is voor jou helemaal gratis - hoera!

Heeft u verzendkosten?

Alle info over de verzendkosten vind je hier: Verzenden & Retourneren