Spookseizoen is hier! - Vier de engste tijd van het jaar met onze nieuwe beperkte Halloween-ontwerpen!

Als de zomermaand augustus voorbij is en de eerste dag van september aanbreekt, ben je al druk bezig met het ophangen van je pompoendecoratie? Hetzelfde hier, meid! De Halloween-maand oktober is eindelijk aangebroken en we hebben precies het juiste voor alle griezelige seizoensliefhebbers voor dit prachtige enge seizoen - onze exclusieve Halloween-ontwerpen!

Deze zeer beperkte Halloween-ontwerpen zijn vanaf 8 oktober verkrijgbaar in onze winkel 16€ en alleen zolang de voorraad strekt! Hier moet je snel toeslaan, schat. Alle belangrijke informatie over verzending, onze nieuwe maten en onze speciale Halloween Sale vind je hieronder. Maar daarvoor laten we je in één oogopslag kennismaken met onze ontwerpen:

Spook uur

Ben je bang in het donker? Dan zal deze kleine vriend je de weg wijzen, meid. Ghost Hour is een ontwerp met een witte spookprint op een transparante basis die oplicht in het donker. Best gaaf, toch?! Gedragen met donkere kleuren zoals Eclipse , Up in Smoke of Lost in Space creëert deze kleine gloeiende geest een prachtig hoogtepunt. Boe, B*itch!

Bloed Dorst

Edward van Twilight en Lestat van Interview with a Vampire zouden hun vingers bij aflikken na dit ontwerp. En terecht, want de combinatie van de rode glitterbloeddruppels op een zwarte basis en bloedrode glitterstrepen zal elke vampier uit zijn doodskist lokken. Maar pas op: Blood Dorst mag alleen samen met een stijlvolle zilveren ketting om je nek worden gedragen. Tenzij je gebeten wilt worden ;)

Hypnose

Zou je het leuk vinden om met Halloween uit te gaan met Beetlejuice en allerlei onzin te doen? Kijk dan eens bij Hypnose ! De zwart-witte streep- en spiraalpatronen vormen een cool contrast met het holografische paarse glitterontwerp en de zilveren derde oogafdruk op een groene basis. Alle kleuren van dit ontwerp schreeuwen Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlej... nee wacht. We willen hem (nog) niet tevoorschijn toveren.

Snoep of je leven

"Snoep of je leven!" is voor jou geen spel, maar eerder een levenshouding? Dan zal dit ontwerp je zeker aanspreken. De zwarte spinnenwebaccenten symboliseren het donker en het kleurrijke verloop van oranje naar geel de zoete kant van Trick Or Treat . Probeer dit ontwerp met een laagje van onze Matte Top Coat om het een heel bijzondere look te geven.

Morticia

Wilde je als kind deel uitmaken van de Addams Family in plaats van in Sesamstraat te wonen? Dat begrijpen wij maar al te goed! Dit ontwerp is een eerbetoon aan het hoofd van de familie, Morticia Addams, die iedereen betoverd met haar mysterieuze, morbide manier van doen. De delicate zwarte kanten print op een transparante basis is geïnspireerd op haar lange, donkere gewaden. Samen met donkerrode tinten zoals Drama Queen of Ox Blood wordt Morticia een bijzonder verleidelijke blikvanger.

Nieuwe 18 strippakketten voor beperkte ontwerpen

Voor de eerste keer worden onze gelimiteerde Halloween-ontwerpen gelanceerd in een nieuwe en goedkopere verpakking van 18 strippen . Dit kleinere formaat is ideaal voor ontwerpen die je misschien alleen op speciale evenementen draagt ​​en voor gelegenheden waarbij je niet meerdere applicaties nodig hebt. Deze pakketten bevatten ook enkele verbeteringen in de maten. Naast onze bekende maten 8 -13 staat er een nieuwe maat 14 op je te wachten, perfect voor kleinere duimen of grotere middelvingers. Onze bekende maat 17 is nu correct gelabeld als maat 16, wat dichter bij de ware maat ligt. Dit is slechts een labelwijziging, de werkelijke maat blijft hetzelfde.

We zijn van plan om deze 18 stripverpakkingen ook voor toekomstige beperkte ontwerpen te gebruiken om u een lagere drempel te geven om speciale ontwerpen uit te proberen.

Belangrijke verzendinformatie

Vanwege de huidige situatie en levertijd dient u zo snel mogelijk te bestellen. Om uw favoriete ontwerpen voor Halloween te ontvangen, moet u uiterlijk 11 oktober bestellen om ervoor te zorgen dat uw ontwerpen op tijd aankomen. Voor bestellingen die na 11 oktober zijn geplaatst, kunnen we helaas niet garanderen dat ze op tijd worden geleverd voor Halloween.

Speciale Halloween 4+2 UITVERKOOP

Om onze Halloween designs en nieuwe Strip Packs te vieren hebben we een exclusieve aanbieding: koop 4 krijg 2 gratis Halloween designs . Voeg gewoon 4 ontwerpen uit onze standaardselectie en 2 Halloween-ontwerpen naar keuze toe aan je winkelwagen en ontvang beide Halloween-ontwerpen gratis. Deze verkoop is alleen geldig zonder voucher tot 11 oktober.

WINKEL ALLE ONTWERPEN

Fijne Halloween!