De winter komt eraan - en daarmee onze nieuwe, gelimiteerde wintercollectie!

Winterzon collectie

De dagen worden korter, de temperaturen kouder en de avonden gezelliger - de winter is hier! Nu is het tijd om afscheid te nemen van de felle kleuren en pastelnuances want in deze tijd van het jaar zijn we in de stemming voor donkere tinten en vooral: veel glitter! Want als Mariah Carey je uitlacht in haar kerstoutfit en Wham “ Last Christmas” in je oor ademt, dan is kerst ook niet ver weg.

We hebben aan alles gedacht voor het komende seizoen: donkere tinten, een beetje glitter en heel veel kerstsfeer. We willen tenslotte dat je nagels de donder van alle kerstverlichting stelen. De royaal versierde kerstboom in je woonkamer zal er vrij klein uitzien. Mogen we voorstellen - onze Winterzon Collectie:

Sieh dir diesen Beitrag op Instagram en

Ein Beitrag geteilt von MANIKO - De moderne manicure (@maniko.nails)

Kerst Boeket

Jij bent de klassieker 'Zonder adventskrans geen kerst!' - meisje? Kijk dan eens naar dit ontwerp, schat. Kerstboeket is een transparant dessin versierd met dennen- en kerststermotieven en biedt je veel draagmogelijkheden dankzij de verschillend gerangschikte prints. Op onze roodtinten brengt dit dessin je meteen in kerststemming. Voor dat speciale wow-moment moet je Christmas Bouquet zeker combineren met Shimmery Pearl of The Green Fairy .

Edelsteen

Iedereen die elk jaar traditioneel zijn kerstboom doodde in rood en goud versiert, valt zeker voor dit ontwerp. Gemstone is geïnspireerd op magisch glinsterende geodes en brengt een van de nageltrends rechtstreeks naar je nagels. De verschillende roodtinten, omlijst door elegante gouden accenten, zien er bijzonder stijlvol en modern uit als ze alleen worden gedragen. Maar ook onze roodtinten of een kopje glühwein passen perfect bij Edelsteen - net wat je er liever bij draagt ​​;)

Gelukkig nieuwjaar

Kun jij ook niet wachten om op oudejaarsavond eindelijk met een raket het jaar 2020 het verleden in te schieten? Zelfde hier, Boo! Met ons design Happy New Year op je nagels kan het alleen maar beter worden - De vuurwerkprints, de fijne Happy New Year-letters en de champagneglazen schitteren in holografische kleuren bij elk vuurwerk. Als je niet genoeg Sparkle op je nagels kunt dragen, moet je Happy New Year zeker combineren met Lost In Space .

heilige nacht

Mocht een witte kerst ook dit jaar een absolute zeldzaamheid worden, dan hebben we een kleine troost voor uw hart dat naar sneeuw verlangt. Holy Night, met zijn nachtblauwe, witte tinten, doet denken aan avondwandelingen in de sneeuw. Fijne zilveren accenten en blauwe sneeuwbol- en dennenboommotieven brengen kerstflair op je nagels. Holy Night is perfect te combineren met onze dessins Blanc en Eclipse en wordt onweerstaanbaar met een laag van onze matte Top Coat .

Gebreid

Dit ontwerp geeft de handgebreide trui van je schoonmoeder een kick in the billen. Want Knitted is een transparant dessin met een klassieke Scandinavische print, waarmee je jouw favoriete kleur in een handomdraai een winterse upgrade geeft. Of het nu gaat om Sapphire , Talk Dirty of Powder - de aanblik van een manicure met Knitted verwarmt zelfs het hart van de Grinch.

Schotse ruit

In de modewereld blijven ruitjespatronen dit seizoen een absolute musthave! Om ervoor te zorgen dat je nagels deze winter passen bij het populaire tartanpatroon, brengen we deze trend rechtstreeks op je nagels met ons design Tartan. Afhankelijk van of je de voorkeur geeft aan rood, zwart of blauw, kun je dit dessin combineren met onze kleuren Ox Blood , Onyx of Sapphire . De dapperen onder jullie zouden Tartan moeten proberen, passend bij de fijne gouden accenten, met ons glitterontwerp Gold Digger . Het maakt niet uit hoe je Tartan draagt ​​- een laag van onze matte Top Coat is hier een must!

Willem Morris

Geïnspireerd door de Britse schilder William Morris is het gelijknamige ontwerp de perfecte partner voor de overgang van de herfstmaanden naar het koude winterseizoen. De warmbruine nuances van de bladprint komen dankzij de petroleumgroene ondergrond het beste tot hun recht, waardoor een uniek contrast ontstaat. Als accent in combinatie met onze kleur Maneater en met een laag van onze matte Top Coat wordt William Morris een absoluut comfort op koude dagen.

Wintergroen

Iedereen die begin december zijn geliefde kerstboom opzet en opgewonden de dagen aftelt tot Kerstmis, moet dit ontwerp eens nader bekijken. Want Winter Green kan met gemak elke mooie, dichte dennenboom bijhouden. De penseelstreekoptiek in verschillende tinten groen en delicate, zilveren sneeuwvlokken op een transparante basis zijn bijzonder mooi als ze alleen worden gedragen. Maar wat is een betere partner voor Winter Green dan ons ontwerp Into The Forest ? Precies! Een betere metgezel kunnen we ons niet bedenken.Wanneer kan ik de Winterzon Collectie kopen?

Alle acht dessins van onze Winter Sun Collection zijn vanaf 23 november verkrijgbaar in onze winkel. Naast de losse designs bieden we ook een complete Winter Sun Collection set aan, waarbij je alle designs voor een exclusieve actieprijs kunt bemachtigen.